Dün sabah saatlerinde yaşanan olayda, kimliği belirsiz bir kadın, Serdivan Veteriner Kliniğinin merdivenlerine elindeki kutuyu bırakarak ayrıldı.

Bir süre sonra ise klinik çalışanları kutuyu fark ettiler ve içine baktıklarında henüz birkaç günlük olan yavru kedi olduğunu gördüler.

Yavru kediyi alarak hemen kontrollerini yapan veterinerler duruma tepki gösterdi. Sosyal medyadan paylaşımda ise, “Sabah saat 9:02’de klinik açıkken henüz birkaç günlük yavru bir kediyi bir kutu içinde kliniğin yan tarafında bir merdiven üstüne bırakıp kaçan sayın bayan şimdi sizin vicdanınız rahat değil mi? Nasıl olsa başınızdan attınız o yavruyu, klinikte bakarlar nasıl olsa sizin mantığınıza göre değil mi? Emin olun kliniğimize gelseydiniz, size gerekli yardımı gösterirdik. Fakat siz o yavruyu ölüme bırakıp gittiniz. Arkadaşlarımız fark etmese belki de bir köpeğin ya da bir kedinin merakı veya saldırısı sonucu hiç istemeyeceğimiz bir sürü olumsuzlukla karşılaşacaktı el kadar yavru. Ama boş verin siz bunları, ne de olsa cami avlusuna çocuk bırakır gibi bıraktınız gittiniz bir merdiven üstüne yavru kediyi” ifadelerine yer verildi.