Adapazarı Karaman Mahallesi Yenikent Devlet Hastanesi girişinde bulunan Dörtyol ağzında meydana gelen trafik kazasında, Maliye’ye ait bir araçla otomobil çarpıştı.

Edinilen bilgilere göre, Yenikent Devlet Hastanesi’nin hemen girişinde bulunan Dörtyol ağzına konulan, çeşitli işyerlerine ait reklam tabelaları kazaya neden oldu.

Maliye aracıyla, karşıdan gelen özel otomobil, tabelaların görüş mesafesini engellemesi üzerine yolu göremeyince çarpıştı. Her iki araç ta çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkarak savruldu. Kaldırıma çıkarak durabilen her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Araçta bulunanların kazayı yara almadan atlatmaları ise kazanın sevindiren tarafı oldu.

Öte yandan çevre sakinleri, Dörtyol ağzında bulunan reklam tabelalarının sürücüler için büyük tehlike oluşturduğunu dile getirdiler. Araçların sürekli olarak burada kaza tehlikesi geçirdiğini belirten vatandaşlar, “Her an bir kaza olmasını bekliyorduk. Çünkü reklam tabelaları çok büyük ve yolun görünmesini engelliyor. Allah’tan kazada can kaybı ve yaralanan olmadı. Yetkililer buradaki soruna en kısa zamanda çözüm bulmalı” diye konuştular./ Hikmet Metin ÇAVDAR