Turizm Haftası etkinlikleri nedeniyle geçtiğimiz günlerde ‘Ayvalı lezzetlerden’ oluşan menü ile misafirlerini ağırlayan Geyve, bu kez de dünyanın farklı ülkelerinden öğrenciye ev sahipliği yaptı. Sakarya Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler güne Geyve Yöresel Lezzetleri ile başladı.

Seyir Terasında öğrenci ve öğretim üyelerini ağırlayan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Turizm Haftası nedeniyle üniversitemizde eğitim gören misafir öğrencilerimizi ağırladık. Bölgemizin yöresel tatlarını misafirlerimize ikram ettik. Misafir öğrencilerimiz hem lezzetlerimizi hem de tesisimizin konumunu, manzarasını çok beğendiler. Geyve’nin tanıtımına katkı sunacağını düşündüğümüz etkinliğe destek olan katsı sunan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Geyve Belediyesi Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı yapan öğrenciler, fotoğraf çekimi için adeta birbirleriyle yarıştı. Belediye Başkanı Murat Kaya’ya ev sahipliği ve bilgilendirmeleri için teşekkür eden öğrenciler tesisten ayrıldı.