SEDAŞ’a Sakarya’da 2015 yılında Kurumlar Vergisinde en yüksek beyanda bulunan üçüncü mükellef olması nedeniyle Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgesi verildi. AGDAŞ Genel Müdürlüğünde yapılan törenle verilen teşekkür plaketini SEDAŞ Dağıtım Direktör Vekili Ersan Şentürk teslim aldı.

Gelir ve kurumlar vergisi ilk 10 vergi rekortmenine yönelik olarak Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un katılımıyla düzenlenen törende vergi rekortmenlerine Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgeleri ayrı ayrı takdim edildi.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü adına Maliye Bakanlığı’nın teşekkür belgesini alan Ersan Şentürk, “SEDAŞ’ın yarattığı katma değerin bölgemiz ve ülkemiz için fayda sağlayacağını biliyor ve bununla gurur ve onur duyuyoruz” dedi.

SEDAŞ Dağıtım Direktör Vekili Ersan Şentürk’e teşekkür ödül belgesini teslim eden Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik; ödül töreni sırasında yaptığı açıklamada; “SEDAŞ bölgemizde elektrik dağıtım hizmeti veren güçlü bir şirketimiz. Ülkemizde kurumsal firmaların her geçen gün daha da çok artması en büyük dileğimizdir. Hedefimiz; etkin idare, bilinçli mutlu mükellef ve güçlü bir Türkiye’dir. 2015 yılı vergi yılına ilişkin olarak beyanda bulunan mükelleflerimizin ilk 10’a girenlerine bakanlığımızın hazırlamış olduğu teşekkür belgelerini vermekten bizlerde mutluluk duyuyor, SEDAŞ çalışanlarına da teşekkür ediyoruz” dedi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ise, “Ülkemizin gelişmesine vergilerle katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlarımız gibi, SEDAŞ’a da kazançlarının bir bölümünü vergi olarak ödemenin huzuru içinde, sağlıklı ve bol kazançlı daha nice yıllar temenni ediyorum. Gelir İdaresi çalışanlarına, yeminli mali müşavirlere, vergisini ödeyen tüm mükelleflere, ödül alan firmaların çalışanlarına ve sermayedarlarına, ülkemize kazandırdıkları katma değer nedeniyle teşekkür eder, en derin sevgi ve şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven de yayımladığı bir mesajla SEDAŞ çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Güven, “Maliye Bakanlığınca kurumumuza takdim edilen bu belge, hiç şüphesiz ki siz değerli çalışma arkadaşlarımızın emek ve başarısının bir karşılığı. Bu güzel vesile ile hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, SEDAŞ ailesi olarak yeni başarılara yine hep birlikte imza atmayı diliyorum” dedi.