Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde SESOB Başkanı Hasan Alişan’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ın makamında kabul ettiği Vergi Daire Başkanı ve Grup Müdürleri Alişan’a Vergi Haftasını simgeleyen yaka kurdelelerini takdim ettiler.

Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen geleneksel "Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında ziyaretlerde bulunan Daire Başkanı Alp, “Toplumumuzun tüm kesimlerinde gereken vergi bilincinin oluşturulması ve yurttaşlarımızda vergi vermenin alışkanlık hale getirilmesi için düzenlediğimiz geleneksel Vergi Haftamız 25 Şubat-03 Mart 2013 tarihleri arasında kutlamaktayız. Vergi Haftası’nın amacı, vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır. Sakarya’da vergi tahakkuku açısından sıkıntı yaşamıyoruz ancak vergi tahsilatlarını güçlendirmek adına sürekli yeni çalışmalar yapıyoruz. Bugün bizleri güler yüz ile ağırlayarak Vergi Haftamıza destek olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Alişan ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen geleneksel Vergi Haftasının ilimiz ve tüm Türkiye için hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ederim diyerek düşüncelerini ifade etti.