Sakarya Valiliği ve Türkiye Vagon Sanayi A.Ş (TÜVASAŞ) işbirliğinde, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kalan bakıma ve korunmaya muhtaç 36 çocuk ve beraberindeki kurum personeli için TÜVASAŞ lokalinde bir iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Sakarya Valisi Mustafa Büyük şunları kaydetti; “Bizlere Allah’ın emaneti olan bakıma muhtaç çocuklarımızın ülkemize ve topluma faydalı, sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak yetişmesini temenni ediyoruz. Bu konuda Sakarya Valiliği olarak üzerimize düşen sorumlulukları en iyi biçimde ifa etmeye çalışıyoruz. Geleceğin mirasçısı çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır.”

TÜVASAŞ Lokali’nde çocukları ağırlamaktan duydukları memnuniyeti altını çizen TÜVASAŞ Genel Müdürü Erol İnal ise  “Ayrıca Sayın Valimizle birlikte böyle anlamlı bir organizasyona imza atmak bizleri ziyadesiyle gururlandırdı” dedi.

İftar sonrasında çocuklara birer birer hediyelerini sunan Vali Büyük’e çocuklar da kendi yaptıkları bir ebru tablosunu hediye etti.