İlçede Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Arifiye Kaymakam Vekilliği görevinde bulunan Bekir Dınkırcı ile Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, ilçenin genel durumu ile hâlihazırda devam eden yatırımlara dair bilgiler de aldı.

“Devletin gülen yüzü olmalıyız”

İlçe İdare Şube Başkanları ile bir tanışma toplantısı gerçekleştiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, herkesin görevindeki başarı derecesini baz alarak kendisini de mutlu hissedecek şekilde çalışması gerektiğini ifade etti.

Nayir, “Her şeyden önce devletin gülen yüzü olmaya çalışmalıyız. Vatandaşlarımız hangimizin kapısına gelirse gelsin, devletin soğukluğunu değil, güler yüzünü, samimiyetini hissederek gitmeli. Yapılacak iş o gün halledilemese bile, onun da gerekçesini söyleyebilmeliyiz. Vatandaşımız bizim kapımızdan onurlanmış olarak, güler yüzle çıktığı gibi dairelerimizde işi olan memurlarımız da geldiğinde, o kapıdan aynı şekilde çıkmalıdır.

Eğer haklı talepleri içeren, haklı gerekçeleri olan işleri güzel bir şekilde yaparak evimize gidebilirsek, mutlu oluruz. Kapımızdan boş dönen, istediğini alamamış kişilerin mutsuzluğu da akşam evimize gittiğimizde bizi rahatsız etmelidir. Ayrıca kanunlara aykırı ya da haksızlığa mahal verecek bir talebi yerine getirmediğimiz zaman da mutluluk duymalıyız. Sorunlar var olduğu müddetçe, çözümün bulunmasını sağlayacak olan memur da, muhtar da, kaymakam da, vali de kıymetlidir” dedi.

“Görev yerimizdeki hizmet kalitesini artırmalıyız”

Her bir çalışanın konusundaki kuruluşlarla yardımlaşma ve işbirliği ile görevini daha ileriye götürmeye çalışması gerektiğine dikkat çeken Vali Nayir, “Merkezi yönetim olarak bu işbirliği kurgusu bizim elimizde olmalıdır. Başarı il ve ilçemizdeki bütün dinamiklerin işbirliğinden geçer. Bunu sağladığımız zaman inanıyorum ki, görev yaptığımız her yerin hizmet kalitesini daha da arttırabiliriz” şeklinde konuştu.

İlçe yöneticileri ile bir süre sohbet ederek görevlerinde başarılar dileyen Vali Nayir, daha sonra ilçeden ayrıldı.