Kentin huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için polis ve jandarma ekipleri görev başında uygulama yapıyor. Uygulamalarda araç aramasının yanı sıra Genel Bilgi Toplama da (GBT) yapan ekipler, yolculuk yapanlara ikramda bulundu. 
Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yılbaşı nedeniyle görevi başında olan polis ve jandarma ekiplerine moral ziyaretinde bulundu. İlk olarak D-100 karayolunda uygulama yapan jandarma ekiplerini ziyaret eden Vali Nayir’e Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit de eşlik etti. 


Vali Nayir, jandarma uygulama noktasında askerlerle bir süre sohbet etti. Nayir, soğuk havaya rağmen huzur ve güven için uygulama yapan askerlere kolaylıklar dileyerek uygulama noktasından ayrıldı. 
Vali Ahmet Nayir daha sonra Serdivan ilçesi 32 Evler mevkiindeki uygulama noktasına giderek burada görev yapan polis ekiplerini ziyaret etti. Polislerle sohbet eden Nayir, daha sonra uygulama noktasından ayrıldı. 

 


“Görevlerini devam ettiriyorlar” 
Vali Nayir yaptığı açıklamada, “Kolluk birimlerimiz görevleri başında, biz de kontrol noktalarında onları ziyaret edip 2018’i bitirip 2019’a başlarken arkadaşlarımıza iyi dileklerimizi sunmak istedik. Bu geceler bizler için önemli geceler, halkımızın yolda olabileceği, eğlenceden dönebileceği geceler. Dolayısıyla bizim de dikkatimizi artırmamız gerekiyor. Geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılı olaylar da bu gecelere denk gelince emniyet ve jandarma olarak güvenlik tedbirlerini daha da artırdık. Arkadaşlarımız da gördük ki görevleri başlarında, halkımızın ihtiyaç duyduğu bütün tedbirleri alarak, yol güvenliğini sağlayarak ve asayiş kontrollerini yaparak görevlerini devam ettiriyorlar” diye konuştu.