Ziyaretlerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ile başlayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, burada Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Çiçekli tarafından karşılanırken, Vakıf çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geçerek İl Müdürü Fazilet Durmuş ile bir süre görüşen Vali Ahmet Hamdi Nayir, Müdür yardımcıları ve Şube Müdürleri ile de bir araya gelerek, Sakarya’da eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bir brifing aldı.

Buradan İl Sağlık Müdürlüğüne geçen Vali Nayir, İl Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’yü ziyaret etti. Müdür yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette sağlık alanındaki çalışmalara dair bilgilendirilen Vali Nayir, vatandaşlarımıza sağlık alanında kaliteli ve hızlı bir hizmet sunabilmek için hep birlikte yoğun bir gayret içerisinde olacaklarını ifade etti.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, aynı binada hizmet veren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde İl Müdür Vekili Nedim Arsal ve İl Kadastro Müdürlüğünde İl Müdürü Ömer Ay ile bir süre görüştükten sonra Yenikent Polis Merkezinde incelemelerde bulunarak burada görev yapan polis memurlarına da kolaylıklar diledi.

Son olarak Defterdarlık binasına geçerek Defterdar Mustafa Ceylan’ı ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, yoğun gündem içerisinde ziyaret ve iade-i ziyaretlere zaman ayırmaya çalıştıklarını belirterek, İlimizin her alanda gelişmesi ve değer kazanması için işbirliği ile koordinasyonun önemli olduğunu ifade etti.