Karayolları Genel Müdürlüğü 17. Şube Şefi Osman Gülcan ve yetkililer tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, daha sonra idari binaya geçti.

“Vatandaşlarımıza hizmet verme gayretindeyiz”

Vali Nayir’in ziyaretinden onur duyduklarını ifade eden Şube Şefi Gülcan, Şefliğin faaliyetleri ve genel yapısına dair bir de brifing sundu. 61 personelden 40’nın sahada bulunduğunu, 443 Km’lik bir alandan sorumlu olduklarını, saatte 120 ton civarında asfalt üretebildiklerini ve bünyelerinde bulunan Asfalt Plentleri sayesinde asfaltlama işlemini rahatlıkla yapabildiklerini, sahip oldukları tüm araç ve teçhizatlarla vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

“Gelişmişliğin en güzel göstergelerinden birisi”

Brifing sonrası Şube Şefliğindeki bürolar, depolar, atölyeler ve misafirhanede incelemelerde bulunan Vali Nayir, Karayolları Teşkilatının Türkiye'nin modern anlamdaki değişiminde büyük bir rol üstlendiğini belirterek, “Eğer bugün Türkiye 20 yıl öncesiyle, 30 yıl öncesiyle kıyaslanırsa, en verimli ölçütlerden bir tanesi de Karayollarının çalışmalarıdır. Ulaştırma Bakanlığımızın görev ve hizmet alanına giren konular, ülkemizin gelişmişliğinin en güzel göstergelerindendir.

Bu konuda özellikle büyük bir fedakârlık gösteren Karayolları ekiplerimizin gayretleri ve çalışmaları önem arz ediyor. İnşallah hep böyle devam eder. İhtiyaç olan her konuda olduğu gibi bu konuda da en büyük gayretin teşkilat çalışanlarımıza ait olduğunu biliyoruz ve görüyoruz. Karayollarımızın yetişmiş personel açısından büyük çalışmaları da var. En büyük ulaşım ağlarına sahip ve büyük bir geçiş noktasında olan Sakarya'mızın da bu gayretten en güzel şekilde istifade etmesini temenni ediyoruz” dedi.

İncelemelerde bulunduğu birimlerdeki personellerle de bir süre sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, herkese görevinde başarılar diledi.