Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir’in ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirten Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, güzel dilekleri için de Vali Nayir’e teşekkür etti.

Karşılıklı sohbet edilmesinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğünden ayrılan Vali Ahmet Hamdi Nayir, daha sonra aslen Sakaryalı olan TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a da ziyarette bulundu.

TÜRK-İŞ Genel Merkezinde Genel Başkan Ergün Atalay ve Sakaryalı Sendika yöneticileri tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar, TES-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ersin Akma, TES-İŞ Sendikası Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sedat Çokol ve GÜVENLİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı’nın da yer aldığı ziyarette Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Konfederasyonun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ülkenin sendikalar gibi önde gelen sivil toplum kuruluşlarında Sakaryalıların üst düzey görevlerde bulunmasının Sakarya’nın tanıtımı açısından da önemli olduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, Genel Başkan Atalay ve sendika yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi.