Düzenlenen veda yemeğine; Vali Hüseyin Avni Coş, Eşi Hanımefendi Aylin Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve eşi, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan ve eşi, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler ve eşi, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Doğan ve eşi, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas ve eşi, Vali Yardımcıları ve eşleri, İlçe Kaymakamları ve eşleri, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Emin Dursun ve eşi, İlçe Belediye Başkanları, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Hasan Alişan ve Daire Müdürleri katıldı.
Vali Coş yaptığı konuşmada, “Nice büyük insanlar, nice büyük kahramanlar geldi bu dünyada yaşadı, hizmet etti ve emaneti teslim etti. Önemli olan, gök kubbede hoş bir seda bırakmak, çalıştığı yerde üslendiği vazifeleri en iyi şekilde ifa etmektir. Bu noktadan bakınca Emniyet Müdürümüz vazifesini yerine getirmek için büyük mesai ve özveri içinde oldu. Kendilerini tebrik ve teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
 Konuşmaların ardından Vali Coş, Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı tebrik ederek ilimizdeki görev süresi içerisinde gösterdiği başarılı çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı plaket verdi.