Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, İSO 9001  kalite Hizmet Belgesi sertifikasını Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ün elinden aldı.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Hendek Kaymakamlığı’nın İSO 9001  (Kalite Hizmet Belgesi) belgesi alması nedeniyle Hendek Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Hendek Kaymakamlığı Brifing Salonu’nda  slayt eşliğinde anlatımlarda bulunulmasının ardından Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan’da yaptığı konuşmasında İSO 9001 belgesine müracaat edilen 2008 tarihinden günümüze kadar geçen süreci anlatarak  katılımcılara ve Sakarya Valisi Mustafa Büyük’e; “Bizleri onurlandırmanızdan ötürü teşekkür ederim” dedi.

Vali Büyük, Hendek Kaymakamlığı’na İSO 9001belgesinin Kalite Hizmet Belgesi sertifikasını Hendek kaymakamı Mustafa Ayhan’a verirken, İSO 9001 bayrağını da Hendek Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Ali Osman Baloğlu’na verdi.

Hendek Kaymakamlığı tarafından verilen brifingin ardından Vali Büyük,  “ Bizler devlet adına ne yapıyorsak halkımızın memnuniyeti için yapıyoruz. Halkın memnun olmadığı bir hizmetin anlamı yok. O nedenle onu memnun edecek, tabi ki anayasamız ve kurallar çerçevesinde yapılacak hizmetler sonuç itibarı ile hizmeti emretmektedir. Bu hizmeti verirken de biz kendimiz  bu hizmetlerin vatandaş için olduğunu biliyoruz. Hepimize önemli görevler düşüyor. Bu anlayış tüm kurum ve kuruluşlarımızda hakim olmalıdır. Vatandaşın sadece oy verip seçtiği insanları denetlemesi değil onlardan hizmeti istemesi doğru olandır. Bizde el birliği ile bu güzel anlayışı yerleştirip vatandaşımıza daha güzel hizmet vermiş olacağız” dedi.

Hendek her zaman yüzümüzü ağartan ilçe oldu.

18 Şubat 2013 tarihinde Hendek’e  bir okulun  temel atma töreni için geldiğini vurgulayan Vali Büyük, “ Hendek her zaman çok güzel hizmetlere imza attı. Yani Hendek  her zaman bizim yüzümüzü ağartan ilçe olarak beğendiğimiz bir ilçedir. Allah yolunuzu açık etsin” diyerek Hendek için övgü dolu sözler söyledi.

Törenin ardından Hendek Belediyesi’nin Uludere Çayı üzerinde yaptığı “Uludere Rekreasyon Projesi’ni” yerinde gördü. Dere üzerinde bulunan ve küçük büyük herkesin bildiği Âşıklar Köprüsü’ne çıkarak çalışmaları izledi ve derenin görselliğini beğendiğini söyleyerek Hendek Belediye başkanı Ali İnci’yi tebrik etti.