Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret eden SASİAD Başkanı Aydın Bahar, fuar alanı eksikliğinin şehrimize verdiği zararları anlatarak, “ Bu şehir fuar yapabileceğimiz bir yer yok” dedi. Müjde niteliğinde açıklama yapan Büyük, “Belediye başkanlarımızla bir araya gelerek bu işin adını artık koyacağız. Güzel bir proje ile herkese hitap eden bir çalışma yapılacak” dedi.

YENİ YÖNETİMLE

Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü ziyaret etti. Vali Büyük’ün makamında kabul ettiği SASİAD Yönetimi, geçtiğimiz ay yapılan kongre hakkında bilgiler verdi. SASİAD Başkanı Aydın Bahar, genel kurulun ardından üye işadamlarının teveccühü ile yeniden göreve seçildiğini ifade ederek, Yönetim Kurulu üyeleri tek tek tanıttı. Dernek çalışmalarını anlatan Bahar, SANTEK fuarı hakkında çarpıcı bir tespitte bulunarak şehrimiz adına acı bir gerçeği ortaya koydu.

ŞEHİRDE BAŞKA YER YOK

Şeker Fabrikası depolarında yapılan fuarın Marmara Bölgesine hitap ettiğini, İstanbul, Bursa, Bilecik, Kocaeli gibi bir çok ilin fuara iştirakte bulunduğunu söyleyen Bahar, “ Katılımcı firmalarla birlikte tüm iştirakçilerin beğenisini kazanan ve profesyonel bir şekilde yaptığımız Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı, maalesef fiziki mekan yani bir fuar merkezinin yokluğunun gölgesinde kaldı. Fuarımızı 43 bin kişi ziyaret etti. Şeker Fabrikası depoları uygun değil ama başka fuar yapabileceğimiz bir yer bu şehirde yok ” dedi.