Sakarya Valisi Mustafa Büyük; EMITT 2013’e katılarak, Sakarya’nın tanıtımına katkı sağlayan kurum, kuruluş ve kişilere; SASA Deluxe Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı eşliğinde teşekkür belgesi takdim etti.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük; Dünya’nın en büyük 5. Turizm fuarlarından biri olan ve bu yıl İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 24-27 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleşen 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT 2013) katılarak, renkleriyle Sakarya’nın tanıtımına katkı sağlayan kurum, kuruluş ve kişilere; Sapanca SASA Deluxe Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı programla teşekkür belgesi takdim etti. EMİTT’in Dünya’nın sayılı fuarlarından biri olduğunu ifade eden Vali Büyük; “Turizm’de bir iddianız varsa, tüm platformlarda olmalısınız. Bizde Sakarya olarak; böyle tüm platformlarda yer almaya çalışıyoruz. Sakarya bundan sonra sadece ulusal değil, uluslararası platformlarda da yer alacağız. İlimizi önümüzdeki dönemde Ortadoğu da ve özellikle Dubai’de deki fuarlarda da yer almaya çalışacağız” dedi.

Belge

Törene; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, kurum ve kuruşların yetkilileri katıldı. Törende; fuarda 4 gün boyunca Sakarya’nın tanıtılmasına katkıda bulunan Adapazarı Belediyesi, Akyazı Belediyesi, Hendek Belediyesi, Karasu Belediyesi, Kaynarca Belediyesi, Kocaali Belediyesi, Sapanca Belediyesi, Serdivan Belediyesi, Taraklı Belediyesi, Elmas Garden Inn, Köfteci İsmail, Sasa Deluxe ve Papillon, AFA Kültür Merkezi Sorumlusu Volkan Nurcalı, Şube Müdürü Nursel Eroğlu’na teşekkür belgesi verildi.