Dernek binası önünde Dernek Başkanı Gökhan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu’na, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit de eşlik etti.

Dernek binasını gezerek incelemelerde bulunan Vali İrfan Balkanlıolğ’nu ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Korkmaz ve üyeler, çalışma alanları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Dernek binasındaki kahvaltı programına da katılan Vali Balkanlıoğlu, geçtiğimiz günlerde çocuklara yönelik yapılan sosyal sorumluluk projesiyle gösterdikleri hassasiyetten dolayı dernek üyelerini tebrik etti.

Ülkemizin ve ilimizin genç girişimcilere her zaman ihtiyacı olduğunun altını çizerek tecrübelerini de aktaran Vali Balkanlıoğlu, özellikle mesleki eğitimin kalitesinin artırılması, nitelikli öğrencilerin yetiştirilmesi amacıyla, okullarımızla sanayicilerimizin işbirliğinin daha da geliştirilmesi gerektiğini ve genç girişimcilerin tecrübelerini aktarabilecekleri ortamların sağlanmasıyla öğrencilerimizin geleceğine de yön verip onlara örnek olabileceğimizi ifade etti.

İl ve ilçelerimize birçok konuda katkıda bulunan genç iş camiasının bu güzel enerjisine ortak olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, Dernek Başkanı Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.