Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık’ın da katıldığı kahvaltıda sorunlarını dile getiren vatandaşlar, Vali Balkanlıoğlu'na kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür etti.
Karaman Mahallesinde bulunan Mavi İş Merkezindeki buluşmada vatandaşların öneri ve isteklerine açık olduklarını belirten Vali Balkanlıoğlu, devlet ve millet kaynaşmasının her türlü sorunu ortadan kaldırdığını, bunun örneklerine son yıllarda daha da fazla şahit olduklarını ifade etti.
Mahalle sakinlerinin dilek, talep ve şikâyetlerini dinleyerek notlarını aldıran Vali Balkanlıoğlu, çözüm noktasında ilgili birimlerin çalışmalar yapacağını da sözlerine ekledi.
Program sonunda Mavi İş Merkezindeki esnafları da ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar dileyen Vali Balkanlıoğlu, İş Merkezi içinde bulunan Aile Sağlığı Merkezini de gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.