Akyazı Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Çiçekli, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sağlık İşleri Daire Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı ile birlikte Yeniorman Mahallesinde bulunan mezarlığı ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, mezarlığın kapasitesinin yetersiz kalması nedeniyle sıkıntılar yaşanmaması için istişare edildiğini belirterek, tahsis edilecek olan yeni arazide de incelemelerde bulundu. Ayrıca mahalle sakinleriyle bir araya gelen Vali Balkanlıoğlu, vatandaşların sorun, görüş ve önerilerini dinleyerek misafirperverlikleri için de teşekkür etti.

Buradan Kuzuluk Tabiat ve Orman Parkında incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, doğal güzelliğinin yanında, Bungalov evleri, tabiatla iç içe, sakin ve huzur veren havası ile parkın keşfedilmesi gereken yerlerden birisi olduğunu ifade etti.

Son olarak Akyazı temasları çerçevesinde Pazarköy Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla ile de görüşen Vali Balkanlıoğlu, devletimizin her zaman halkın yanında olduğunu belirterek mahalle sakinlerinin dilek ve taleplerini de dinledi.