Semerkand Vakfı Sakarya İl Başkanı Lütfü Yücel ve Vakıf bünyesindeki kurum İl başkanlarının oluşturduğu heyet Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete İl mütevelli heyet Başkanı Şahin Karaaslan, BEŞİR Derneği Sakarya Şube Başkanı Batur Gözlü, TÜBİAD Sakarya Başkanı Prof. Dr. Haluk Selvi ve TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik yer aldı.

Kurumsal bir tanışma çerçevesi kapsamında gerçekleşen görüşmede Sakarya Valisi Mustafa Büyük’e kurum başkanları yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdiler. Yapılan çalışmalar hakkında geniş bilgi alan Sakarya Valisi Mustafa Büyük çalışmalar için kurum başkanlarına teşekkür etti. Görüşmede TÜMSİAD’ın öncülüğünde İstanbul’da kurulacak olan Kasr-ı Arifan Üniversitesi hakkında Sakarya Valisi Mustafa Büyük’e bilgi aktarıldı.

İstanbul Anadolu yakasında kurulacak olan Kasr-ı Arifan Üniversitesi bünyesinde İslami İlimler Fakültesi, Tıp Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve birçok Meslek Yüksekokulu bulunacak.