Adapazarı Belediyesi’nin uyuşturucu ile mücadele amaçlı düzenlediği tiyatro gösterisi olan ‘Çetin Ceviz’ i Yönetim Kurulu ile birlikte seyreden Osmanlı Eğitim Ocakları Sakarya İl Başkanı Hasan Dişli tiyatrodan çok memnun kaldıklarını belirtti.

Dişli, “Adapazarı Belediyesi’nin uyuşturucu ile mücadeleye katkı sağlayan tiyatro oyunu olan ‘Çetin Ceviz’ i Osmanlı Eğitim Ocakları Sakarya Şubesi olarak çok beğendik. Sakarya’da faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarının da bu tiyatroyu izlemesi ve kendilerine ders çıkararak toplumu uyuşturucu ile mücadeleye hazırlaması gerekmektedir” dedi.

Açıklamasının devamında Adapazarı Belediyesi’ne teşekkür eden Dişli, “Uyuşturucu kullanan gençler toplumdan uzak, aileye isyancı, çevresine zararlı davrandıkları için Osmanlı’dan beri gelen çevresine duyarlı, ailesine saygılı gençlerimiz yok oluyor. Belediyeler, siyasiler ve bizim gibi sivil toplum kuruluşları bu tarz organizasyonlar ile gençleri bu bataklıktan kurtarmalıdır. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye bu organizasyonu oluşturduğu için şahsım ve başkanı bulunduğum Osmanlı Eğitim Ocakları Sakarya Şubesi adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.