Kısa süre önce kurulan Milli Birlik ve Düşünce Derneği ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Büyükşehir ve ilçe belediyelerini ziyaret eden ve çeşitli STK’lar ile istişarelerde bulunan heyet bu kez Ankara çıkarması yaptı. AK Parti Genel Merkezi’nde temaslarını sürdüren Milli Birlik ve Düşünce Derneği yönetimi, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün misafiri oldu.

Milli hassasiyet vurgusu
Görüşmede dernek ile ilgili Üstün’e bilgiler veren Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan, planladıkları faaliyetler ile ilgili ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin de desteklerini aldıklarını belirten Erdem, hedeflerinin milli hassasiyetlere sahip bir gençlik oluşturmak olduğunu aktardı. Erdem ayrıca Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’e dernek yönetimini kabul ettikleri için teşekkür etti.

“Gençliğin her zaman yanındayız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan Sefer Üstün ise, kurulan yeni derneğin Sakarya gençliğine hayırlı olmasını temenni etti. Üstün planlanan faaliyetlerin önemine dikkat çekerken, dernek yönetimine kolaylıklar diledi. Üstün ayrıca, “Milli Birlik ve Düşünce Derneği temsilcilerini bugün Genel Merkez’de ağırladık. Ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduk. Kendilerine desteğimizin tam olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Dernek yönetimi ve üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.