AIESEC üyelerinden SEDAŞ’a yoğun ilgi
1954 yılından günümüze 480 binden fazla sosyal sorumluluk ve profesyonel staj tecrübesi yaşatan ve 127 ülkede 70 Bin üye öğrencisi bulunan AIESEC, SEDAŞ ile yaptığı işbirliğine teşekkür etti.

Dünyanın ihtiyaç duyduğu nitelikli, uluslararası bakış açısına sahip liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan gönüllü bir öğrenci organizasyonu olan AIESEC Gebze Teknik Üniversitesinde “Youth Speak Forum-Gençliğin Sesi” organizasyonunda SEDAŞ ile bir araya geldi.
Etkinlikte konferans, panel ve insan kaynakları standı ile de yer alan SEDAŞ, staj ve iş başvuruları konusunda da öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. SEDAŞ yöneticileri, İK ve Şebeke Yönetimi departmanları ile kariyer gelişimi ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri panellerine tam kadro katılarak üniversitelileri bilgilendirdi. “Youth Speak Forum-Gençliğin Sesi” organizasyonunda gün boyu açık kalan SEDAŞ standı yaklaşık 400 öğrenci tarafından ziyaret edilerek CV formları dolduruldu, iş ve staj müracaatları hakkında bilgilendirildi.

 
SEDAŞ öğrencileri bilgilendirdi
AIESEC Kocaeli Şube yöneticisi Alp Akdaş’ın açılış konuşmasıyla başlayan panelin ilk oturumuna, SEDAŞ Şebeke Yönetimi Grup Müdürlüğü adına Şebeke İşletme Hazırlık Müdürü Selçuk Fasal, Sevk ve Kontrol Sorumlusu Murat Özcan, Şebeke İşletim Değerlendirme Uzmanı Harun Çetin ile Geliştirme ve Bakım Uzmanı Turan Aldırmaz katıldı. SEDAŞ’ın bilişim teknolojilerini kullanarak hayata geçirdiği SCADA, WFM, OSOS, GIS yönetim sistemleri hakkında öğrencileri bilgilendiren SEDAŞ yöneticilerinin paneli ilgi ile izlendi.
Kariyer gelişimi konulu panelin ikinci oturumunda da SEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Hande Atalay, liderlik, işe alım, staj ve kariyer gelişimine yönelik süreçler hakkında öğrencilere ayrıntılı bilgiler aktardı.


 
SEDAŞ’a teşekkür
Düzenlenen panelde İK Müdürü Hande Atalay’a Cimri.Com CEO’su Serkan Koç ve GOSB Teknopark İnsan Kaynakları Müdürü Hande Kayı Kanbir eşlik etti. Panelin sonunda öğrencilerin birebir sorularını yanıtlayan SEDAŞ yöneticilerine AIESEC Kocaeli Şubesi yönetimi tarafından teşekkür plaketi taktim edildi. SEDAŞ adına plaketi Gebze Teknik Üniversitesi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Mevlüdiye Güzel’den alan Şebeke İşletme Hazırlık Müdürü Selçuk Fasal, etkinliği organize eden AISEC Kocaeli Şubesi yöneticilerine ve Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür etti.