AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, beraberinde il yönetim kurulundan oluşan bir heyetle Sakarya Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine atanan Prof. Dr. Abdülkadir Ardıç’ı ziyaret etti.

İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya’da yürütülen ve ilimizin geleceği ile ilgili önemli çalışmalara imza atan Sakarya Üniversitesi’nin, bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalar yürüteceğine inandığını belirtti.

Uncuoğlu, “İlimizin önemli ve eğitim alanında geleceğe yönelik yatırımlarda bulunup projeler geliştiren önemli değerlerimizden biri olan üniversitemizin, Sayın Ardıç’a, yeni görevinde kolaylıklar diliyor, çalışmalarının, gerek üniversitemize ve gerekse  geliştirilen projelerle Sakarya’mıza büyük değer katacağına inanıyor ve devamını diliyorum. Bizler, kendilerine, daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir Sakarya için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Çalışmaların devam edeceğini söyleyen Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Abdülkadir Ardıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.