Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Cadde yenileme ve dönüşüm çalışmalarımıza Ünal Ozan Caddesi ile başlamıştık. Hamdolsun caddedeki tüm gereklilikleri tamamladık. Bölge halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.
Hayırlı Olsun
Caddede yapılan çalışmalar ile ilgili de bilgiler de veren Ali Oktar, “Bilindiği üzere ilk olarak caddenin deforme olan asfaltını tamamen kaldırdık. SASKİ yağmursuyu çalışmalarını tamamladı. Hızlı internet anlamına gelen fiber kabloları da caddemize yerleştirdik. Son olarak çevre düzenlemesi ve asfalt serim işlemiyle caddedeki dönüşümü tamamlamış odluk” ifadelerini kullandı.

Kısa Süre İçerisinde Tamamlanacak
Dönüşüm çalışmaları devam eden caddeler ile ilgili de konuşan Oktar, “İnönü ve Dibektaş Caddelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. İnönü Caddesi’nin bir kısmında asfaltla ilgili gereklilikleri yerine getirdik. Diğer kısım için hazırlıklarımız sürüyor. Dibektaş Caddesi’nde de asfalt söküm işlemlerini gerçekleştirdik. İnşallah kısa süre içerisinde bu caddelerimizi de bölge vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” diye konuştu.