Sakaryalı Ülkücüler, Fehmi Tıknas’ın daveti üzerine Sapanca’da, alabalık tesislerinde iftarda buluştu.

86 yaşındaki Sapanca’nın yaşayan en eski Ülkücüsü Fehmi Tıknas yemek öncesi davetlilere kısa bir konuşma yaptı. Tıknas, “Türk-İslam Ülküsü’nü sadakatle, inanmışlıkla ve özveriyle gönüllerinde taşıyan sevgili bozkurtlar, hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Ülkücüler bugün, Sapanca’ya mührünü vuruyor. Ülkücüler bugün, varım, var olacağım, birim, bir kalacağım diyor. Ve ülkücüler bugün; dosta güven, düşmana korku salıyor. İnanın bana, sizlerin asaleti Türk milletinin güvencesidir. Sizlerin inanmışlığı, sizlerin heyecanı Türkiye’nin teminatıdır. Şahit olduğum muazzam duruşunuz, muhteşem tavrınız ümitlerin kaynağıdır. Görmekten iftihar ettiğim coşkunuz sadakat nişanesidir. Hepinize başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Levent Bülbül, “Büyükşehir’i alacağız”

İl başkanı Levent Bülbül’de yemek öncesi yaptığı konuşmada şunları ifade etti, “Öncelikle Sapanca’nın duayen ülkücülerinden Fehmi Tıknas amcamızı saygıyla selamlıyor ellerinden öpüyorum. Ne mutlu ki 86 yaşına varmasına rağmen Fehmi amcamızın yüreği halen vatan sevgisiyle dolu. Kendisini tekrar saygıyla selamlıyorum. Değerli dava arkadaşlarım; Sakarya halkı AKP’nin yandaş hizmet anlayışından bıkmıştır. Sakaryalı hemşerilerimizin Milliyetçi Hareket Partisi’nin milli değerlere önem veren dürüst ve adaletli hizmetine kavuşmasına kısa bir zaman kalmıştır. MHP Ülkemizin her şehrinde halkımızın teveccühü ile güçlenmeye devam etmektedir. Gözle görülen bu ilgi ve sempati bizleri rehavete sürüklemesin. Şunu asla unutmayın ki iktidara ulaşmanın yolu yerel yönetimlerde iktidar olmaktan geçmektedir. Siz değerli ülkücü arkadaşlardan isteğim yerel seçimlere kadar gece, gündüz demeden durmadan çalışın, en ücra köylerdeki vatandaşlara dahi ulaşın. Bu kutlu davamızda Allah yar ve yardımcımız olsun”

İftara ev sahipliği yapan Sapanca İlçe başkanı Berat Taner, ise yaptığı konuşmada, “Sapanca Belediyesine üç hilalli bayrağı dikeceğiz” dedi.