Adapazarı Belediyesi’nin Mustafa Kemal İlkokulu’nda düzenlediği iftara Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli,AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak,  AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı.

Dişli’ye büyük sevgi

Okul bahçesinde düzenlenen iftarda büyük küçük her kesim tarafından sevgiyle karşılanan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, masaları tek tek gezerek özellikle yaşlı ve çocuklarla ayrı ilgilendi. İftara katılanların Ramazan ayını kutlayan Başkan Dişli, “Belediyemizin mahallenizde düzenlediği iftar programında sizlerle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mahallenizde sizinle iftar açmak istedik, siz de bizi geri çevirmeyerek sofralarımıza renk kattınız. Davetimize katılarak, bizimle aynı sofrayı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklardan ilgi

İftar programında çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dişli’’ Bu akşam burada çocuklarla birlikte olmak ve onların gözlerindeki sevinci görmek bana ayrı bir huzur verdi. Ramazan ayının güzelliğini çocuklarla yaşamak daha anlamlı oluyor.”dedi. İftar sonrası yemek duasını Diyanet-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Ali Güzeldal yaptırdı. Başkan Dişli, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen çocukları da kırmadı. Çocukların selfie çekerken zorlandığını gören Başkan Dişli, selfie çekiminde çocuklara destek verdi.