TÜMSİAD’ın 2014 yılı değerlendirmeleri ve 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin çalışma planlarının görüşüldüğü toplantıda konuşan TÜMSİAD Başkanı Murat Kesik; “TÜMSİAD ailesi olarak, ahlaki değerlerimizden ödün vermeden işletmelerimizi verimli kılmaya çalışıyoruz. Bu tavrımız ile şehrimize, ülkemize, devletimize güç katıyoruz” dedi.

Başkan Kesik; TÜMSİAD olarak hedeflerinin, yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkta bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye’yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturmak olduğunu belirtti.

tumsiad_toplanti2.jpg

Murat Kesik’in konuşmasının ardından program, Semerkand İl Vakıf Başkanı Erdinç Bora, Beşir Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı ve TUBİAD il temsilcisi SAÜ tarih bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Haluk Selvi’nin konuşmaları, derneğe yeni katılan üyelere ve Altın Sponsorlara rozet ve plaket töreni ile sona erdi.

tumsiad_toplanti3.jpg

Genel istişare Kurulu toplantısı ve gala yemeğine; TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, Beşir Deneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cevdet Şanlı, TÜBİAD İl Temsilcisi SAÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Selvi, Semerkand İl Vakıf Başkanı Erdinç Bora, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş, Nihat Baltaoğlu, Beşir Derneği İl Temsilci Fatih Balçık, Vakıf İl Hayrat Heyeti Başkanı Şahin Karaaslan, il heyeti, SAÜ öğretim üyeleri, vakıf ve TÜMSİAD üyeleri katıldı.

tumsiad_toplanti4.jpg