Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya İl Müftüsü İhsan Açık ve beraberindekileri Büyükşehir Belediyesi’nde konuk etti. 31 Mart seçimleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ekrem Yüce’yi tebrik eden İhsan Açık, İl Müftülüğü olarak yanlarında olacaklarını ifade etti.

“Yanınızda olacağız”

Sakarya İl Müftüsü İhsan Açık, “Yeni görevinizin hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Sizin heyecanınız vatandaşların sizlere karşı inancını arttırıyor. Rabbim sizleri hem sevdiklerinizin yanında olmayı hem de şehrimize başarılı hizmetler sunmayı nasip etsin. Biz Sakarya İl Müftülüğü olarak sizin yanınızda olacağız” dedi.

“Enerjimizi Sakarya için kullanacağız”

Nazik ziyaretleri dolayısıyla Sakarya İl Müftüsü İhsan Açık ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Biz tüm şehri kucaklayacak bir anlayışla çalışmalarımıza başladık. Sakarya’ya hizmet için tüm şehrin desteğini alacağız. Herkesin görüşü, fikirleri bizim için çok önemli. Katkı ve desteklerinize her zaman ihtiyacımız var. Geçmişte edindiğim tüm tecrübe ve birikimlerimi inşallah şehrim için kullanacağım. Hemşerilerimizin destek ve güvenine layık olmak adına tüm enerjimizle çalışacağız” dedi.