Sakarya başarılı olacak”

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), teşkilatlanma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni Türkiye gençliğinin inşasına önemli katkılar sunmak amacıyla yola çıkan TÜGVA’nın Sakarya Şubesi’ne atama yapıldı. Atama kararıyla, TÜGVA Sakarya’nın yeni il başkanı Salih Kaya oldu. Resmi rozet töreninde açıklamalar yapan Genel Başkan İsmail Emanet, Vakfın Sakarya’da başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine olan inancını ifade etti. Başkan Emanet, “Gençliğin sosyal, kültürel, zihinsel ve manevi gelişimlerini görev edindik. Bu doğrultuda kendini sürekli geliştiren, yenileyen ve nitelikli insan kaynağını sürekli diri tutan bir vakıf olmaya çalıştık, çalışıyoruz. İnşallah bu bayrak Sakarya’da da layıkıyla dalgalanacaktır. Salih Kaya Başkanımıza ve oluşturacak ekibine başarılar diliyorum” dedi.

“Aktif bir gençlik”

Yeni görevin sorumluluğun bilincinde olduğunu belirterek konuşmasına başlayan TÜGVA Sakarya Şubesi Başkanı Salih Kaya, Sakarya gençleri için aktif bir dönemin başlayacağını belirterek, “Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Büyük sorumluluk gerektiren görevimiz umarım Sakarya’mız için, genç kardeşlerim için hayırlı olacaktır. Tek amacı Allah’ın rızası olan ve hedeflerini bu istikamette şekillendiren Vakıf’ta çalışmalarımız da bereketlenecektir. Yeni bir dönemde inşallah tüm genç kardeşlerimizle Sakarya’mızın geleceği için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

salih_kaya2.jpg

Salih Kaya kimdir?

1989 Almanya doğumlu olan Salih Kaya, lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nde tamamladı. Uzun yıllar, AK Parti Gençlik Kolları’nda İl Başkan Yardımcılığı, Genç MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkan Yardımcılığı ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyeliği görevlerini başarıyla yürüten Kaya, Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nde yüksek lisans öğrenimine devam etmektedir.