Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği (SAKARYAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Korkmaz, konfederasyonun Türkiye genelinde bir dizi etkinlik düzenlediğini bu etkinlikler kapsamında Anayasa Değişikliği Tanıtım grubunun Cuma günü Sakarya’da misafir edileceğini belirtti.

Korkmaz yaptığı açıklamada, “Programımız 11:00-13:00 saatleri arasında Sakarya Ramada Otelde gerçekleştirilecektir. Programımız daha çok şehrimizin STK, borsa, oda, kurum temsilcileri ile basın yayın organları sahip ya da yöneticilerinin katılacağı bir etkinlik olacaktır. Sonrasında ise akşam, genel halk buluşması gerçekleşecektir.

Katılımcıların bilgilendirilmesi ile değişikliğin siyasi hayatımıza, dış politikamıza ve ülke ekonomimize getireceği yenilikleri sivil bir müzakere zemininde istişare edeceğimiz buluşmamızda şehrimizin basın yayın kuruluşlarının da görüş ve önerileri konuşmacı katılımcılarımız açısından önem arz etmektedir” dedi.

Korkmaz, gerçekleştirilecek toplantıya İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Rektörü ve Akşam Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Uludağ Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr. Bengül Güngörmez, Sivil Danışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan ile eski Emniyet Genel Müdürü Kemal Çelik’in konuşmacı olarak katılacağını da kaydetti.