Çocukların eğitim alabilecekleri 1 adet prefabrik yapı, 1 adet sağlık eğitiminin verileceği prefabrik hastane ve kafeterya için yapıların kurulmasıyla Trafik Park’ta sona yaklaşılmış oldu. Ayrıca endüstriyel zemin düzeltmeleri, peyzaj işlemleri ve parkın etrafının kapatılmasıyla modern bir görüntüye sahip oldu.

İlçe merkezine çok yakın bir alanda İnönü mahallesinde yer alan Trafik Park, anaokulu öğrencileri seviyesinden başlayarak ilçe öğrenci ve gençlerinin hem trafik eğitimlerini sağlıklı bir şekilde yapabilecekleri hem de hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekân haline gelecek. Haftanın belirli gün ve saatlerinde uzman öğreticiler tarafından verilecek eğitimler neticesinde ilçe ve ülke trafiğine katkı sağlamayı amaçlayan Akyazı Belediyesi teknik ekipleri Trafik Park’taki çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını belirtti.

Çalışmaları yakından takip eden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan da, yapılacak olan tesisin açılışından hemen sonra belirli bir program dâhilinde ilçede bulunan tüm okullara yine uzman öğreticiler tarafından trafik eğitimleri verileceğini vurguladı. Ayrıca; yine aynı alanda yapımında sona gelinen Prefabrik Eğitim amaçlı hastane alanında öğrencilere sağlık ve ilk yardım eğitimleri de verileceğini belirten Başkan Akcan, Trafik Parkın yaklaşık 85 bin nüfusu ile Akyazı’ya hizmet edeceğini kaydetti.