Sakarya Trabzonlular Derneği Genel Sekreter Doğan Çatalbaş, yönetim kurulu üyeleri Zafer Can Kamiloğlu ve Ramazan Karadayı’nın katılımı ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği başkanı Mustafa Çolak ve yönetimi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Erol Demir ve yönetimini Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yeni hizmet binasında ziyaret ettiler.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü münasebetiyle yapılan ziyaretlerde şehitlerimiz ve gazilerimiz anıldı, derneklerin yapılan faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Doğan Çatalbaş ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada her iki derneğe her zaman gereken destekleri verme konusunda hazır olduklarını belirterek; “Bugünkü varlığımızı ve bağımsızlığımızı, şehit ve gazilerimize borçluyuz. Vatan sevgisi ve millet olma şuuru en büyük zenginliğimiz ve en büyük gücümüzdür. Bu vesile ile tarih boyunca din, vatan, millet ve bayrak uğruna şehit olanlara bir kez daha Allah’dan rahmet diliyorum” dedi.