Pistil, “Toplu taşıma hizmet standartlarının yükseltilmesi Büyükşehir olarak en önemli önceliklerimizden biri. Bu doğrultuda tüm toplu taşıma araçlarında düzen ve temizlik denetimlerini başlattık. Hedefimiz vatandaş memnuniyetini maksimum seviyelere ulaştırmak” diye konuştu.

Denetimler başladı

Alanında uzman ekiplerce gerçekleştirilen kontrollerin şehrin muhtelif noktalarında devam edeceğini de aktaran Fatih Pistil, “Ekiplerimiz şuan rutin kontrollerine başladı. Ve önümüzdeki günlerde de tüm toplu taşıma araçlarında bu denetimler kararlılıkla sürdürülecek. İlk olarak değiştirdiğimiz Özel Halk Otobüsü Yönetmeliği ile birlikte bu araçlarda kontrollerimizi başlattık. Zamanla kapsam genişletilecek ve şehir içi tüm toplu taşıma araçlarına yayılacak” dedi.

Daha güvenli toplu taşıma

Pistil, “Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşınmanın daha fazla tercih edilmesi ve vatandaşlarımızın daha güvenli yolculuklar yapabilmeleri adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kapsamda toplu taşımada denetim ve kontrol ilkelerine dönük örnek bir adım atmış bulunuyoruz. Hedefimiz daha güvenli, etkin ve vatandaş memnuniyeti odaklı bir toplu taşıma sistemidir. Çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.