Sakarya Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören Tokatlı öğrencilerle kahvaltıda buluştu.

Dernek binasında geleneksel olarak haftada bir gün toplanan Tokatlılar, bu defa Cumartesi yerine Pazar günü toplanmayı tercih etti. Sakarya Üniversitesi’nde değişik bölümlerde okuyan ve Tokatlı olan öğrencilere ev sahipliği yapan derneğin kahvaltısına katılım yoğun oldu.

Sakarya Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu tarafından yaklaşık 1 yıldır her Cumartesi günü geleneksel olarak sürdürülen kahvaltılar, çalışanların daha rahat katılabilmesine olanak sağlamak adına ara ara Pazar günlerine denk getirilecek.

Dernek binasında verilen kahvaltıda Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyeleri, hemşehrisi olan üniversite öğrencileriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu. Kahvaltıda sohbet konusu yine Tokat ve ilçeleri ile gelenek ve görenekleri oldu.

Sakarya Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı O. Ferruh Göze, kahvaltıların geleneksel olarak devam edeceğini söyledi.