Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirde birtakım ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Tekeler Mahalle Muhtarı Necdet Kabasakaloğlu, Sakarya Mahalle Muhtarı Kemal Babalı ve Ozanlar Mahalle Muhtarı Muhittin Yazgan ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, daha sonra Tarihi Uzunçarşı’da ticari faaliyetlerini sürdüren Özcan Toplan’ı ziyaret etti. Toçoğlu, muhtarlardan mahalleleriyle ilgili bilgiler aldı.

“Uyum en büyük gücümüz”

Başkan Toçoğlu, “Bugün Adapazarı ilçemize bağlı Tekeler, Sakarya ve Ozanlar mahallelerini ziyaret ettik, muhtarlarımızla bir araya geldik. Hamdolsun muhtar arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyor, mahallelerimizin talep ve ihtiyaçlarına yönelik istişarelerde bulunuyoruz. STK’lar, üniversite, muhtarlar, basın, iş dünyası, esnaf, çiftçi, kamu kurumları, yerel yönetimler ve vatandaşların uyumu şehirlerin en büyük gücüdür. Hamdolsun şehrimiz de bu konuda iyi bir örnek” diye konuştu.

“Ortak hedeflere odaklanmak”

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Kalplerin şehir için atması, ortak hedeflere doğru birlikte hareket edilmesi şehirlerin gücünü aldığı önemli noktalardır. İnşallah Sakarya ortak paydasında buluşmaya devam edecek, hep birlikte bu şehir için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Toçoğlu muhtarlarla gerçekleştirdiği buluşmanın ardından Tarihi Uzunçarşı’da ticari faaliyetlerini sürdüren Özcan Toplan’ı ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.