Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Yenikent Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Fikri Arslan, Korucuk Mahalle Muhtarı Cüneyt Ulu, Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik, dernek üyeleri ve bölge sakinleri yer aldı.  

“Yenikent çiçek gibi açıyor”

Yenikent Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Fikri Arslan, “Yenikent, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bisiklet Adası ve Ayçiçeği Vadisi ile yeni bir yüze kavuşuyor. Yenikent adeta bir çiçek gibi açıyor. Başkan Toçoğlu tarafından Bisiklet Adası ve Ayçiçeği Vadisi projesinin içine yüzme havuzu yapılacağı müjdesini aldık. Yenikent’e üst üste yapılan yatırımlar için derneğimiz ve bölge halkımız adına Başkan Toçoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye belirtti.

“Bölgeye değer katacak”

Yenikent’e yatırımların devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Yenikent Bölgesi’ne her zaman büyük önem verdik. Bölgenin değerini arttıracak, canlılık kazandıracak yatırımlara imza attık. Yeni yaşam alanları oluşturduk. Şimdi ise dev projelerimizin adresi Yenikent oldu. Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projemizde inşa çalışmalarımız devam ediyor. Yine geçtiğimiz günlerde yeni bir müjdeyi şehrimizle paylaştık ve projemizin içerisinde yüzme havuzu kazandıracağız. Bölgeye değer katacak yatırımlarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.