Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan, öğrenciler ve çok sayıda davetli yer aldı.
Asımın Nesli
Altın Hilal Ödülleri ve Umman Dergisi’nin tanıtım filmlerinin ardından konuşan Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadir Gezer, “1956 yılında ülkemizde ilk açılan imam hatip liselerinden olan okulumuz, 60 yıllık tarihinde sayısız başarılara imza atmıştır. Okulumuzdan yetişen tüm öğrencilerimiz örnek gösterilmiştir. Son derece başarılı ve örnek projeleri ile asımın nesline aday imam hatip gençliği yetiştirmeye özen göstermiştir. Bizlere yaptığımız çalışmalarda destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ve diğer tüm aktörlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

824 Öğrencinin Katılımı
824 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen anket sonucunda Yılın En Başarılı Belediye Başkanı seçilerek ödülünü alan Başkan Toçoğlu ise; “Aranızdan bugünlere gelmiş bir büyüğünüz olarak karşınızdayım. Bu önemli günde beni de unutmadığınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte olacağımızı bir kez daha belirtmek isterim. Bu vesile ile hepinize başarılar diliyorum. Allah yolumuzu açık etsin” diye konuştu.

Sakarya Üniversitesi’ne Bekleriz
Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Böyle bir programın üniversitemizde yapılmasından büyük bir mutluluk duydum. Sakarya Üniversitemizin kapısı imam hatiplilere her zaman açıktır. Bundan sonraki eğitim hayatınızda da sizleri üniversitemizde görmek isteriz” diye konuştu. Programda Yılın Sporcusu, Yılın Sivil Toplum Kuruluşu, Yılın Dergisi, Yılın Yazarı, Yılın Dizisi ve diğer başlıklarda ödüller verildi.