“Teşekkür ediyoruz”

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, “İlçemize yaptığı yatırımlardan dolayı öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve SASKİ Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. 2 yıl gibi bir süre içerisinde çok güzel yatırımlar yaptılar. AGDAŞ Genel Müdürümüz de bizi hiç ihmal etmedi ve bu doğalgaz hizmetini getirdi. 2 yıl da hem yağmursuyu hem içmesuyu hem kanalizasyon ve doğalgaz gibi çok önemli altyapı hizmetlerini bir an önce getirdiler ve hepsi bitmiş durumda. Vatandaşımızda bundan çok memnun. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin de devamını bekliyoruz inşallah” ifadelerini kullandı.

33 Milyonluk yatırım

Karapürçek'te dev bir altyapı çalışması gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Toçoğlu, "İlçemizin altyapı eksikliğini gidermek için 33 milyonluk proje ile içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının imalatına başlamıştık. Hamdolsun kısa süre içerisinde büyük mesafe kat ettik. İçmesuyu hatlarımızı ve 3 bin metreküp hacme sahip depoyu tamamlayarak yepyeni hatları devreye aldık. Kanalizasyon imalatlarımızın sonuna gelmek üzereyiz. Atıksu altyapısının tamamlanmasıyla Karapürçek'in atıksularını Akyazı Atıksu Arıtma Tesisi'ne ulaştırmış olacağız. Yine ilçemizin önemli ana arterlerinde yağmursuyu altyapısı da inşa ettik" diye konuştu.

Vatandaşımızın rahat etmesi için

Başkan Toçoğlu, “Uzun zamandır çok ciddi çalışmalar yürüttüğümüz Karapürçek ve Küçücek bölgemizde işin sonuna geldik. Büyükşehir Belediyesi olarak içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarını tamamen yeniledik. Bununla beraber doğalgaz da güzel ilçemize gelmiş oldu. Karapürçek’te artık doğalgaz kullanılmaya başlandı. Küçücek’te de ay sonuna kadar kullanılmaya başlanacak. Bütün bu çalışmalardan sonra artık üstyapı için Karapürçek Belediye Başkanımız Orhan Yıldırım’la beraber çalışmalara başlattık. Ana caddelerimizi bitirdik. Şimdi ise ara sokaklarda da çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Milletimizin ve vatandaşımızın rahat etmesi için çalışmalarımızı hızla tamamlayacağız inşallah” dedi.

71 bin ton asfalt

Toçoğlu, “Karapürçek’te 71 bin ton yaklaşık 8 milyon 500 bin TL değerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. İlçemize hem kanalizasyon suyu hem yağmur suyu hem içme suyu ve bununla beraber doğalgazı da getirilmiş oldu. Bölgelerimizde uzun yıllar altyapı sıkıntısı yaşanmayacak. Hem doğalgazımız hem de yeni yaptığımız altyapı çalışmalarımız Karapürçek ve Küçücek’te yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İnşallah kalan kısımlarda da hem alt yapı hem de doğalgaz çalışmaları devam edecek” dedi.