Karapürçek AK Pari İlçe Başkanı Cemalettin Selim’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, teşkilata yeni görevlerinde başarılar temenni ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Toçoğlu daha sonra teşkilat mensuplarıyla Karapürçek Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Toplantıda AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Cemalettin Selim, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, teşkilat mensupları ve mahalle temsilcileri yer aldı. Programın açılış konuşmasını yapan Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Büyükşehir’den ve SASKİ’den dinleyici olarak gelenlere teşekkür ederek toplantının hayırlı olmasını diledi. Daha sonra söz alan AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Selim; “Büyükşehirin hizmetlerini tanıtacak ve halkımızın isteklerinin belirleneceği toplantıda bir aradayız. İlçemizde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayacak bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


Karapürçek’te teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Toçoğlu ise; “AK Parti Karapürçek teşkilatımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve teşkilat mensuplarımızla istişarede bulunmak için buradayız. Yerel yönetimler olarak pek çok çalışmayı hayata geçiriyoruz. Elbette eksikliklerimiz olabiliyor. Bu talep ve istekleri de sizlerle bir araya gelerek dinlemek istiyoruz. Hepimiz 2019’da gerçekleştireceğimiz seçimlerin öneminin farkındayız. Bir yandan şehrimizi yeni yatırımlarla buluşturmaya devam edecek bir yandan da seçimleri başarıyla tamamlamak için çok çalışacağız. İlçemizin altyapı geleceği için 33 milyonluk bir yatırım gerçekleştiriyoruz. İçmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz doğalgazla buluşuyor. Altyapıdaki işlemler tamamlandığında hemen üstyapıda gerekli adımları atacağız. İlçemizde kapsamlı asfalt çalışmaları gerçekleştirecek, pırıl pırıl bir Karapürçek ortaya çıkaracağız. Vatandaşlarımıza sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. SGM’ler bir bir tamamlanıyor. Hedefimiz her ilçeye bir SGM kazandırmak. İnşallah altyapı çalışmalarının ardından Karapürçek’e de SGM kazandıracağız” şeklinde konuştu.


Toçoğlu, Karapürçek'te gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgiler vererek; “Bu yıl Karapürçek’te 2 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştirdik. Uludere ve Kanlıçay isale hatlarını tamamladık. İleri teknolojilerle donatılmış Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’ni kısa süre önce hizmete aldık. Yatırımlarımız yine devam ediyor. Bizler hizmetinizdeyiz. İnşallah birlikte ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürecek, ilçemizin standartlarını daha da yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.


AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise; “Büyükşehir Belediyemizin ilçelerimizde gerçekleştirdiği toplantılara katılıyor, teşkilat mensuplarımızla bir araya geliyoruz. Önümüzde 2019 seçimleri var. Teşkilatlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Yerel yönetimlerimiz hizmetlerine devam ediyor. Mehmetçiğimiz Afrin’de operasyonlar gerçekleştiriyor. Rabbim askerlerimizi korusun. Sayın Cumhurbaşkanımız çetin bir mücadele veriyor. Emeğimizi daha da artırarak inşallah 2019 seçimlerinden alnımızın akıyla çıkarız. Bu memlekete yeniden hizmet etme onuruna erişiriz. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize, ülkemize ve milletimize hizmet sunmaya devam ederiz” dedi.