Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 1 Kasım Genel Seçimleri sonrasında AK Parti Sakarya Milletvekili seçilen Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu’nu Büyükşehir’de ağırladı. İl Başkanı Fevzi Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu’nun da yer aldığı ziyarette 1 Kasım süreci ve Sakarya’da elde edilen seçim başarısı değerlendirildi.

“Alnımızın akıyla çıktık”

Gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “1 Kasım seçimlerinden alnımızın akıyla çıktık. Milletimiz yeniden hizmet etme yolunda AK Parti ile yola devam dedi. Büyükşehir Belediyesi olarak milletvekillerimizle şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemizin tekrardan istikrara kavuşması bizi ayrıca memnun etmiştir. AK Parti’ye veren tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Hamdolsun kazanan Sakarya oldu” diye konuştu.

“Çok iyi sonuç aldık”

Ayhan Sefer Üstün ise, “1 Kasım seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi, milletvekili adayları ve teşkilatlarımız hep birlikte uyum içerisinde sahada çalışmalar gerçekleştirdik. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımızın şahsında tüm ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Sakarya’da çok iyi bir sonuç aldık. Şehrimizde her üç kişiden ikisi AK Parti dedi. İnşallah partimize oy vermeyen hemşerilerimizin de gönlüne girmeye çalışacağız. Yerel yönetimlerimiz ve hükümetimiz ortaklığı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“1 Kasım’ın kaybedeni yoktur”

Üstün değerlendirmelerini şu şekilde sonlandırdı; “Her zaman ifade ettiğimiz gibi; herkesin milletvekili olacağız. 1 Kasım seçimlerinde kaybeden yoktur. Kazanan Türkiye’dir, kazanan 78 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. 1 Kasım seçimlerinden sonra sorumluluğumuz çok daha artmıştır. Büyükşehir Belediyemizin de yeni projeleri var. İnşallah bu yatırımların temellerini atacağız. Sakaryamızı yarınlara hep birlikte taşıyacağız. İnşallah uyumlu kadromuzla çok güzel günleri hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz.”