Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Karadavutlu Köyü sakinleriyle kahvaltıda buluştu. Başkan Toçoğlu, “Hizmet konusunda kimse bizimle yarışamaz. Büyükşehir Belediyesi olarak Karadavutlu’nun asfalt sıkıntısını ortadan kaldırdık. Şehrimizin her noktasına faydalı hizmetler sunma kararlılığımız sürecek” dedi. Mustafa Ak ise, “Çok çalışkan bir kadromuz var. Hep birlikte şehrimize daha iyi hizmetler kazandırma mücadelesini veriyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afyon ve Çanakkale’de gerçekleştirdiği toplantıların ardından Sakarya’ya dönüp ayağının tozuyla Karadavutlu Köyü’ne gitti, köy sakinleriyle kahvaltıda buluştu. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ile birlikte köy sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Zeki Toçoğlu, AK Parti iktidarı ile istikrarlı bir şekilde hizmetlerin devam edeceğinin altını çizdi. Başkan Toçoğlu, “Ülkemiz hamdolsun 10 yılda dev hizmetlerle buluştu. Dünyanın sayılı ülkeleri olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

ASFALT SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Görevlerinin vatandaşa hizmet olduğunu belirten Başkan Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şuanda 10 ilçe ve 300’ün üzerinde köy hudutlarını kapsayan bir Büyükşehir. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte şehrimizin her noktasına eşit hizmet götürme gayretimiz devam edecek. Daha önce Karadavutlu Köyü’nün isteği olan asfaltı Büyükşehir Belediyesi olarak dökerek sıkıntıları ortadan kaldırdık. Köy sakinlerimizin bizlere aktardığı kanalizasyon konusunda bir çalışma yaparak inşallah o problemi de uzun vadede ortadan kaldıracağız. Hayvan Barınağı konusunda da çalışma yapacağız. Hizmet konusunda kimse bizimle yarışamaz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin her noktasına faydalı hizmetler sunma kararlılığımız sürecek” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞKAN BİR KADRO

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, vatandaşların memnuniyeti için çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini kaydederek, “Başbakanımızın söylediği gibi bizler sizlerin hizmetkârınızız. Hemşerilerimizle birlikte olmak bizleri çok memnun ediyor. Şükür ki çok çalışkan bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var, teşkilatlarımız var. Hep birlikte şehrimize daha iyi hizmetler kazandırma mücadelesini veriyoruz. Sizin ilginiz bizleri motive ediyor. Güler yüzünüz ve sıcak karşılamanız için sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUHTAR’DAN TEŞEKKÜR

Karadavutlu Köyü Muhtarı Harun Ölmez, köy sakinleri olarak özel bir gün yaşadıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza bizleri ziyaret edip sorunlarımızı bizzat dinledikleri için çok teşekkür ediyoruz. Asfalt sözünün yerine getirilmesine çok sevindik. Verdikleri sözleri yerine getiren yöneticilerimizin olması bizleri çok mutlu ediyor. Allah işlerinizde kolaylıklar versin” şeklinde konuştu.