Büyükşehir Belediyesi Kamyoncular ve Tır Parkı, 1 Kasım Cuma günü, saat 14.00’da hizmete alınıyor. 1. OSB’nin karşısında inşa edilen parkta incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Erenler’de bulunan ve mevcut haliyle şehrimize yakışmayan tır garajını kaldırıyoruz. Nakliyeci esnafımızın daha rahat şartlarda çalışmasına imkan verecek, modern Kamyoncular ve Tır Parkı’nı açıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin tam karşısında inşa edilen Kamyoncular ve Tır Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. Şehir merkezinde kalan ve mevcut haliyle bölgede sıkışıklığa sebep olan tır garajı kaldırılıyor, yerine nakliyeci esnafının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek, modern Kamyoncular ve Tır Parkı, 1 Kasım Cuma günü saat 14.00’da hizmete alınıyor. Açılış öncesinde alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “1.OSB’nin karşısında inşa ettiğimiz parkta çalışmalar tamamlandı. Nakliyeci esnafımızın daha rahat şartlarda çalışmasına imkan verecek, modern Kamyoncular ve Tır Parkı’nı açıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Erenler’deki garaj kaldırılacak

Erenler’de bulunan eski tır garajının kaldırılacağını da sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Erenler’de bulunan mevcut garaj, bölgede büyük sıkışıklığa neden oluyordu. Vatandaşlarımız ve nakliyeci esnafımızla bir araya gelerek, yeni Kamyoncular ve Tır Parkı projesini oluşturmuştuk. Yeni parkın önünde yol ve kavşak çalışmaları tamamlandı. Kamyon ve Tır Parkı, yazıhaneleri, dinlenme ve konaklama tesisi,  yıkama yağlama ünitesi ile esnafımızın her türlü ihtiyacını karşılayabilecek. Erenler’de bulunan mevcut garaj ise kaldırılacak. Yıkımın ardından, İlçe belediyemiz ile yürüteceğimiz ortak çalışma ile bu alanı vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” ifadelerini kullandı.