Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı son teknoloji ekipmanla ilaçlama işlemlerinin sürdürüldüğünü ifade eden Ulaşım Daire Başkanı Fatih Pistil, vatandaşların daha sağlıklı bir şekilde yolculuk etmeleri için azami bir çaba ortaya koyduklarını vurguladı.

Sağlık Bakanlığı onaylı

Pistil, şunları söyledi; “Vatandaşlarımıza hizmet sunarken kaliteyi ve memnuniyeti ön planda tutan bir yaklaşımla çalışmaktayız. Büyükşehir halk otobüslerinin ilaçlanması konusunda da titiz bir çalışma yürütüyoruz. Oluşabilecek mikrobik hastalıklara karşı Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerle periyodik temizliklerimiz sürüyor. Böylelikle hem mikropları bertaraf ediyor, hem de olası hastalık risklerini ortadan kaldırıyoruz.”

Hedef vatandaş memnuniyeti

“Başlatılan çalışma 3 ay boyunca mikropların üremesine engel oluyor. İlaçlamadan önce ve sonra ölçümler yaparak aradaki farkı gözlemleyebiliyoruz. Sisli yöntem olarak kullandığımız temizlik çalışmasında tüm noktalarla biriken mikropların yok edilmesini sağlıyoruz. Ayrıca her gün yapmış olduğumuz rutin araç temizliğimize de devam ediyoruz. İfade ettiğimiz gibi toplu taşımaya bir standart kazandırdık ve hemşerilerimizin memnuniyeti için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”