Yerel seçimler öncesinde Ak Parti Teşkilatı aday belirleme sürecini “temayül yoklamaları”yla sürdürüyor. Çok sayıda aday adayının başvuruda bulunduğu Ak Parti’de yaklaşık bin 500 teşkilat mensubu görüşlerini belirtecek.

“Başbakan’ın vizyonuyla”

Önceki gün coşkulu bir kalabalık eşliğinde başvurusunu gerçekleştiren Adapazarı Belediyesi Başkan aday adayı Mutlu Işıksu, temayül yoklamalarının teşkilata ve aday adaylarına hayırlı sonuçlar getirmesi dileğinde bulundu. Ak Parti’nin millete hizmet sevdasıyla yola çıktığına dikkat çeken Işıksu, “Bize düşen Liderimiz ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu doğrultusunda durmaksızın çalışarak Adapazarlı hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamaktır” vurgusunda bulundu.

“Marka şehir için proje ve ekip çalışması”

10 yılı aşkın süredir Ak Parti teşkilatında ilçe başkan yardımcılığı, ilçe başkanlığı ve il başkan yardımcılığı görevlerini üstlenen Mutlu Işıksu, Ak Parti teşkilatında büyük bir dayanışmayla hizmet vermenin onurunu yaşadığını ifade etti. Işıksu, “Adapazarı’mızın 57 mahallesi ve 26 köyünde teşkilat mensuplarımızla birlikte çok önemli çalışmalara imza attık. Şehirle ilgili beklentileri ve ihtiyaçları analiz ederek projelerimizi oluşturduk. Şeffaf yönetim anlayışıyla, hizmet esaslı bir duruşla, şehre katkı sağlamak isteyen tüm kesimlerle çalışarak birlikte mutlu bir “marka” şehir için yola çıktık” ifadelerini kullandı.