Edinilen bilgiye göre, Ferizli Küçük Sanayi Sitesinde kendine ait iş yerinde otogaz sistemleri işi yapan Ercan Y. (30), dün akşam evine gitmedi. Bütün gece Ercan Y.'den haber alamayan eşi, sabah sanayi sitesindeki iş yerine giderek eşinin nerede olduğunu sordu. İş yeri çalışanları ve yakınları Ercan Y.'in nerede olduğunu merak ederken, aynı saatlerde Seyifler Mahallesi'nde tarla kenarında bir ceset bulunduğu haberi geldi.
Seyifler Mahallesi'nde oturan İsmail B., Kavakdüzü mevkisindeki tarlasına giderken yol kenarında park halindeki plakalı otomobili gördü. Otomobilin yanına giden tarla sahibi, Ercan Y.'in otomobilin açık olan kapısından aşağıya düştüğünü ve yüzünde kanlar olduğunu gördü. İsmail B.'nin haber verdiği polis ekipleri Ercan Y.'in ölmüş olduğunu belirledi. Olay Yeri İnceleme ekipleri otomobil ve çevresinde geniş çaplı inceleme başlattı. Bir çocuk babası olan Ercan Y.'nin dün akşamdan bu yana nerede ve kiminle olduğu araştırılırken, ilk bulgulara göre Ercan Y.'in alkol kullandığı belirlendi.

Ercan Y.'nin cansız bedeni kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.