SEDAŞ, Taraklı’da mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlar sorunlarını yetkililere iletti. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.


SEDAŞ Taraklılı muhtarlarla Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda bir araya geldi. Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıda ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları hazır bulundu.

Muhtarlarla yapılan toplantıya, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İl Genel Meclis Üyeleri Kadir Sayın ve Fahri Kolsuz da katıldı.

Yunus Bekircan, muhtarlarla yapılan toplantıların SEDAŞ adına çok verimli olduğunu ve tüm ilçelerde bu toplantıları tamamladıklarını belirterek, “Taraklı’da köy ve mahalle muhtarlarımızla bir arada olmak ve yüz yüze iletişim kurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Enerjinin sürekliliğini sağlamak ve kaliteli bir şekilde sizlere sunulması için 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Mahalle ve köyleriniz için dile getirdiğiniz taleplerinizi tek tek not aldım. Muhtarlarımızın ilettiği talepler, müdür düzeyinde SEDAŞ yöneticilerince yerinde incelenecek, değerlendirilecek” dedi.



ORTAK TALEP
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da bir konuşma yaparak, “SEDAŞ’ın yönetsel kararlarına elbette karışamayız, SEDAŞ’ın bugüne kadar ilçemizde yaptığı hizmetlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de SEDAŞ ile işbirliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

MUHTARLARA TEŞEKKÜR
Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz’da toplantılardan alınan verim ve gösterdikleri ilgi nedeniyle Muhtarlara ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirtti. SEDAŞ Yöneticileri de toplantıya katılan muhtarlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Muhtarlar köyde yol içindeki enerji direklerinin bir an önce incelenerek istinat duvarları dışına alınmasını ve SEDAŞ yetkililerinin sahada inceleme yapmasını istediler.