Başkan Toçoğlu, “Daha önce Arifiye, Akyazı, Karapürçek ve Ferizli ilçelerimize yeni meydanlar kazandırmış, şehrimizin vitrini Gar, Orhan Camii ve Yeni Camii meydanlarında örnek projeler hayata geçirmiştik. İnşallah yeni dönemde de Taraklı’da kapsamlı bir meydan düzenleme çalışması hayata geçireceğiz. Taraklı’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

Mimariyle uyumlu

Hayata geçirilecek Taraklı Meydan Düzenlemesi ile ilgili bilgiler de veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Taraklı sahip olduğu tarihi dokusu ve kültürel mirası ile şehrimizin en önemli ilçelerinden biridir. Bu yüzden hayata geçireceğimiz meydan düzenlemesi de ilçemiz mimari yapısı ile uyumluluk gösterecek. Yeşil alanları, oturma grupları ve aydınlatması ile Taraklı’nın simgesi olacak örnek bir proje inşa edeceğiz. İnşallah kısa süre içerisinde yeni projemizi Taraklılı hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” ifadelerini kullandı.

tarakliya_yeni_meydan2.jpg

İlçelerin standardı yükseliyor

İnşa edilen projeler ile şehirdeki sosyal alanların sayısını arttırdıklarının da altını çizen Başkan Toçoğlu, “Bu zamana kadar ortak akıl çerçevesinde Taraklı Belediyemiz ile önemli projeler inşa ettik. Hazırlamış olduğumuz yeni meydan düzenlemesi projesini de Anıtlar Kurulu’na sunduk. İnşallah kuruldan gelecek onayın ardından projemizde ihale çalışmalarına başlayacağız. Böylelikle ilçelerimize nefes aldıran meydanlara bir yenisini daha eklemiş olacağız” dedi.

Toçoğlu’na hizmet teşekkürü

Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarına vurgu yapan Taraklı Belediyesi Başkanı Tacettin Özkaraman ise, “Taraklılı hemşerilerimizin yüzünü güldüren yeni bir projede daha çalışmalar başlıyor. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçe kimliğimiz ile uyumlu yeni bir meydan çalışması hayata geçirilecek. Böylelikle Taraklı’nın merkezi önemli bir hizmetle buluşacak. İlçemizde inşa edilecek yeni proje için değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.