Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen, Taraklı Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz, Taraklıspor Başkanı Yavuz Özkul ve muhtarlar yer aldı. Taraklıspor Başkanı Yavuz Özkul, Toçoğlu’na forma hediye etti. 

Tribün talebi
Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman, “Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemizde inşa edilen spor tesisleri spor kulüplerimizin hizmetinde. Başkanımızdan tesislerimizle ilgili tribün yapımı için bir talebimiz oldu. İnşallah bu konuda gereken adım atılacaktır” dedi.

Spora tam destek 
Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak spor alanında en başından beri çok önemli yatırımlar yaptık. Sakarya’nın bir spor şehri olduğunu biliyoruz. Bu yüzden spora ve altyapı tesislerine olukça önem veriyoruz. Bu kapsamda Taraklı’da da yeni bir spor tesisi kazandırarak hemşehrilerimizin kullanımına sunmuştuk. Tribün konusunda Taraklı heyetimizin bir talebi oldu. Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.