Hendek ilçesinin başarılı iş adamlarından ve Sakarya Yerel Kültür Derneği üyesi İçöz Tarım firması sahipleri Lokman ve Zeki İçöz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Bayraktepe Derneği Başkanı Osman Aydın ve aynı zamanda SYKD Yönetim Kurulu Üyesi de olan MÜSİAD Sakarya Şube  Başkanı Yaşar Coşkun katıldı.
 
SYKD Başkanı Necmettin Kırık, Sakarya Yerel Kültür Derneğinin Yönetim Kurulu toplantısını Hendek’te yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, misafirlere ve dernek yöneticilerine Yerel Kültür Derneği tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.


 
Yönetim toplantısı nedeniyle Sakarya Yerel Kültür Derneği’ni Hendek’te misafir etmekten büyük memnunluk duyduklarını belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü; Sakarya’mızın kültürüne önemli katkılar sağlayan Yerel Kültür Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Sakarya için birleştirici ve güzel çalışmalarına desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi.
 
Toplantıda bir konuşma yapan 25.Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin önemine vurgu yaparak üyesi olduğu Yerel Kültür Derneği’nin son dönemdeki yoğun çalışma ve faaliyetlerinden büyük memnunluk duyduğunu ifade etti.


 
Lokman ve Zeki İçöz’e teşekkür
Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, Bayraktepe’de gerçekleştirdikleri toplantıya ev sahipliği yapan dernek üyesi Lokman ve Zeki İçöz’e teşekkür ederken, derneğin simgesi Türkmen Kefiyesi hediye etti.
 
Hidayet Yiğit’e sürpriz doğum günü
Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin Bayraktepe’de gerçekleştirdikleri yönetim toplantısı günü 62 yaşına giren SYKD Yönetim Kurulu Üyesi eğitimci Hidayet Yiğit’e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin hazırladığı üzerinde ismi yazılan pastayı kesen mesleki teknik eğitimin duayenlerinden Hidayet Hoca’ya, sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve uzun ömürler dileğinde bulunuldu.