Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin 20.Geleneksel Bayramlaşma Programı, Kurban Bayramı’nın 2.günü olan 26 Ekim Cuma günü Saat 13.30’da dernek binasında yapılacak.

SYKD Başkanı Özgür Aygün, ilimizin en büyük sivil toplum örgütü ve kültür derneği olan Yerel Kültür Derneği’ne, Sakaryalıların ilgisinin her geçen gün arttığını belirterek; “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bayramları fırsat bilerek bir arada olmayı arzu ediyoruz. Sakarya’mızın simgesi Keşkek başta olmak üzere yöresel meyve ve tatlı ikramlarımızın olacağı bayramlaşma programımıza tüm Sakaryalıları bekliyoruz” dedi.

Yoğun katılımın beklendiği Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin bayramlaşma programına; ilçelerde bağımsız olarak kurulan Pamukova Yerel Kültür Derneği, Geyveliler Yerel Kültür Derneği, Taraklı Yerel Kültür Derneği, Serdivan Yerel Kültür Derneği, Erenler Yerel Kültür Derneği, Kaynarca Yerel Kültür Derneği, Akyazı Yerel Kültür Derneği, Karasu Yerel Kültür Derneği, Hendek Yerel Kültür Derneği, Ferizli Yerel Kültür Derneği ile Söğütlü Yerel Kültür Derneği’nin yönetici ve üyelerinin de katılacağı belirtildi.